Workshops

Ligt de organisatie van een vrijgezellenfeestje of personeelsuitje in jouw handen  en zoek je iets origineels? Of ben je op zoek naar iets leuks, creatiefs, om met een vereniging te doen? Dan is een workshop een leuke manier om een deel van de dag of het feestje in te vullen! Samen een blijvende herinnering creëeren, en elkaar meteen wat beter leren kennen. Win-win! Enne… samen creatief bezig zijn is natuurlijk ook nog eens superleuk! Bijna alles is op maat en niveau te maken, dus ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met de materialen komt het goed! (Ik kan je altijd stiekem een beetje helpen natuurlijk 😉 )

Denk aan: bloemstukjes of boeketjes maken (leuk met pasen, kerst, maar zeker ook de rest van het jaar!), vogelhuisjes maken van kermamiek, tiffany bloemen (van glas), sieraden,  een lesje over bijen, honing en alles wat daarbij hoort (vooral bedrijven kunnen zóveel leren van hoe bijen samenwerken!), enzovoort enzovoort!

Zelf een leuk idee? Ik kan bijna alles organiseren. Neem even contact op voor de mogelijkheden of om even te sparren.

 

Meteen contact

Weten wat er allemaal mogelijk is? Een offerte aanvragen en een datum prikken? Stuur even een mail en ik neem direct contact met je/jullie op!

1
Stuur direct een Whatsapp!
Powered by