Contact

Een boeket op maat? Al het bloemenwerk voor je bruiloft in een keer regelen? Of zoek je iets unieks van vilt, glas, een mooi boeket of ben je geïnteresseerd in een workshop? Neem dan contact op!

Adres

Dorpstraat 6

Bleskensgraaf

Telefoon (appen mag altijd!)

06  53861652

 

Ik werkte jarenlang als bloemist in mijn eigen bloemenwinkel. Inmiddels maak ik vooral bruidsboeketten en bruidswerk op maat. Corsages, boeketjes, stukken voor op of in de trouwauto, niets is me te gek. Altijd in overleg, uniek en natuurlijk perfect passend bij de bruid en de hele Dag.

Daarnaast vind ik het heerlijk om bezig te zijn met glas, klei, wol, verf, mijn bijen en natuurlijk bloemen. Ik laat deze materialen afzonderlijk of in combinatie tot hun recht komen

Mocht je iets zoeken dat niet op mijn website staat: neem contact op! Ik vind het heerlijk om op ieder verzoek een creatief antwoord te vinden.

Ook voor honing van mijn eigen bijenvolk, een mooi boeket voor jezelf of als kado voor een ander, mag je altijd contact opnemen.

En zelfs een leuke workshop, met alle materialen waar ik zo graag mee werk, behoort tot de mogelijkheden. Neem ook daarvoor even contact op. 

 

Marlies Verheij

Contactformulier

 “Marlies luistert, denkt en voelt mee… weet emoties om te zetten in bloemen en creativiteit, waardoor het eindresultaat precies klopt bij de gelegenheid” Buiten een mooi boeket; heb je ook contact met een hart van goud…. wat jouw ‘evenement’… hoe verdrietig of fijn…heel erg goed zal doen!

Constanza

1
Stuur direct een Whatsapp!
Powered by