Bruidsboeket

Zo. Daar zit je dan. Op je Pinterest te scrollen naar HET boeket voor jouw grote Dag. Zoveel ideeën, vormen, kleuren, modellen en tja… die jurk was natuurlijk óók mooi voor jou geweest. Je ziet door de bloemen het boeket niet meer. Maar… Gelukkig heb je mij gevonden. Neem alles mee wat jou aanspreekt en we kijken samen naar wat er écht bij jou en jullie dag past. Alles kan op maat, kleur, vorm. Wil je geen standaard bruidsboeket, maar iets speciaals? En ook nog eens voor een scherpe prijs? Dan zit je bij mij helemaal goed.

En ook als je jouw droomboeket allang ergens gezien hebt: ik maak het precies zo voor je na! Als het maar goed voelt voor jou. Liever iets aan je pols, in je haar, of toch gewoon in je hand? Kan allemaal! Ik maak jouw droomboeket. Snel, vakkundig en met de beste materialen. Mail of app (Whatsapp linkje komt meteen in beeld als je deze website via je telefoon bekijkt: makkelijker kan ik het echt niet maken!) even voor een afspraak!

Wil je ook meteen boeketjes voor op tafel, voor op of in de trouwauto en/of corsages? Kijk dan even hier!

Hieronder zie je alvast wat van onze boeketten, ter inspiratie.

Hi Marlies, nog even een berichtje uit het zonnige … Enorm bedankt voor de prachtige bloemen! Ze waren echt zo ontzettend vrolijk en speciaal met dat glas, ben je echt enorm dankbaar. En de bloemen in m’n haar waren ook fantastisch! Heb veel complimenten gekregen!! ……

een gelukkig bruidspaar

1
Stuur direct een Whatsapp!
Powered by