Boeket bestellen

Meteen bestellen

 

Het gezellige ‘bedankt-jubilaris-verjaardag-of-zomaar-boeket’ kan je via deze pagina direct bestellen. Ook veldboeketten kunnen naar gewenste kleur en formaat gemaakt worden, vanaf € 15,=

Datzelfde geldt voor mijn befaamde ‘takkenboeketjes’ die je ook zo leuk kunt laten drogen. Deze bestel je al vanaf €10,=

Liever een abonnement zodat je iedere week, om de week of maandelijks een vers boeket op tafel of in je kantoor hebt? Kan ook! Kijk daarvoor even hier!

kleurrijk veldboeket

Afhankelijk van welke bloemen voorhanden zijn, het boeket wordt zo kleurrijk mogelijk en qua vorm vergelijkbaar met het boeket op de foto.

Prijs van €15,= tot €35,=

Paars veldboeket

Afhankelijk van welke bloemen voorhanden zijn, het boeket wordt paars met roze en wit en qua vorm vergelijkbaar met het boeket op de foto.

Prijs van €15,= tot €35,=

romantisch veldboeket

Afhankelijk van welke bloemen voorhanden zijn, wordt het boeket in romantische kleuren uitgevoerd en het zal qua vorm vergelijkbaar met het boeket op de foto.

Prijs van €15,= tot €35,=

wit veldboeket

Afhankelijk van welke bloemen voorhanden zijn, er worden veel wittinten in het boeket gebruikt en qua vorm vergelijkbaar met het boeket op de foto.

Prijs van €15,= tot €35,=

‘Takken’boeketjes

Kleurrijk, geef je voorkeuren aan en ik maak je boeketje zoveel mogelijk naar jouw wensen. Vanaf €10,=

Wit, geef je voorkeuren aan en ik maak je boeketje zoveel mogelijk naar jouw wensen. Vanaf €10,=

Romantisch, geef je voorkeuren aan en ik maak je boeketje zoveel mogelijk naar jouw wensen. Vanaf €10,=

Bestelformulier

1
Stuur direct een Whatsapp!
Powered by